Το κάθε είδος εισιτηρίου συνοδεύεται από αντίστοιχο διακριτικό βραχιολάκι το οποίο σας δίνεται στην είσοδο του Φεστιβάλ. Ο κάτοχος του οφείλει να το φορά συνεχώς κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ και είναι αναντικατάστατο. Αν κάποιος φτάσει σε σημείο ελέγχου, στον φεστιβαλικό χώρο ή σε  κάποια δράση, δίχως βραχιολάκι, δεν θα του επιτραπεί η είσοδος.

Αν κάποιος αντιμετωπίσει πρόβλημα με το βραχιολάκι εντός του χώρου του Φεστιβάλ, τότε οφείλει να απευθυνθεί στους διοργανωτές.

Για τους κατόχους των ημερήσιων εισιτηρίων η είσοδος στο Φεστιβάλ ξεκινάει με το πρώτο δρομολόγιο καραβιού στις 08:00 και υποχρεούνται να αναχωρήσουν με το τελευταίο δρομολόγιο καραβιού, όπως αυτό αναγράφεται στα δρομολόγια.

Με το τέλος των συναυλιών κάθε βραδιάς στην κεντρική σκηνή (Γιάννης Αγγελάκας, Θανάσης Παπακωσταντίνου, Folk n’ Roll), οι μη κατασκηνωτές υποχρεούνται να κατευθυνθούν προς το λιμάνι ώστε να επιβιβαστούν στα καράβια επιστροφής. Παρακαλούμε θερμά να φροντίσετε για την έγκαιρη επιβίβασή σας. Τα δρομολόγια είναι συγκεκριμένα, και η χωρητικότητα των καραβιών επίσης. Δρομολόγια θα εκτελούν δύο καράβια (χωρητικότητας 300 επιβατών το καθένα) για την ασφαλή και γρήγορη μεταφορά σας.

Απαγορεύεται το μπάνιο μετά τη δύση του ηλίου, τις νυχτερινές ώρες.

 

 Προστατεύω το περιβάλλον

 

Απαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΩΣ οποιαδήποτε χρήση φωτιάς (barbeque, κεριά, ρομαντική φωτιά κτλ).

Πετάω τα απορρίμματα μου στους ειδικούς κάδους.

Έχουν προβλεφθεί χώροι υγιεινής, δεν θα χρειαστεί να ανακαλύψω άλλους στην ύπαιθρο.

Ας σεβαστούμε τον χώρο και τους επισκέπτες που θα καταφτάσουν μερικές μέρες αργότερα στο νησί για τις θερινές παιδικές κατασκηνώσεις.